پیش بینی هلال شوال ۱۴۴۰

پیش بینی هلال شامگاهی شوال ۱۴۴۰ در این پست مورد بررسی قرار می گیرد . هلال ماه های قمری در سه نقطه جغرافیایی کشور (شمال . مرکز .جنوب ) مورد بررسی قرار می گیرد تا وضعیت خط رویت برای رصدگران هلال محرز و مشخص گردد . این دانشنامه به بررسی هلال های صبحگاهی نمی پردازد . جهت مشاهده پیش بینی هلال شوال المعظم ۱۴۴۰ به ادامه مطلب مراجعه کنید و جهت بزرگنمایی روی آن کلیک نمایید .

درباره دانشنامه رویت هلال ایران

این مطالب را نیز ببینید!

وضعيت رويت پذيري هلال ماه شوال۱۴۴۳ طبق معيار فاز و ارتفاع( معيار قاضي ميرسعيد) با نقشه

لحظه مقارنه ماه شوال 59 دقیقه بامداد یکشنبه اول ماه می برابر با 29 رمضان 1443 مطابق با 11 اردیبهشت 1401به وقت ایران ( ساعت تابستانی ) اتفاق خواهد افتاد. ضمنا حدود 13 دقیقه بعد از مقارنه زمین مرکزی یک خورشید گرفتگی جزئی با قدر0.640در ناحیه جنوبگان خواهیم داشت.

2 دیدگاه‌ها

  1. آرش قریشی

    سلام. لحظه مقارنه ماه رمضان ساعت ۰۳:۱۵ بامداد روز یکشنبه ۱۵ اردیبهشت بوده است. با توجه به طول ۲۹٫۵۳ روز فاصله بین دو مقارنه، لحظه مقارنه ماه شوال باید حدود ساعت ۱۵:۵۸ باشد. لطفا توضیح بفرمایید. سپاسگزارم.

  2. با سلام . معیار ۲۹٫۵۳ یک شاخص متوسط است و محاسبه مقارنه بر مبنای متوسط میزان روز مساله بسیار چالش بر انگیز و زمان بری خواهد بود اما معیار کلی برای ۲۹ روزه بودن هر ماه این است که باید احتمال رویت در روز قبل از طریقِ بررسی پارامتر های رویت پذیری به کمترین حد ممکن برسد ، لکن ماه رمضان بر مبنای متوسط ۲۹ روز در ساعت ۱۴:۳۲ دقیقه به پایان خواهد رسید .لطفا به نکته زیر توجه فرمایید

    بدیهی است که کره­ ی زمین به دور خود و ماه نیز به دور زمین، و هر دوی اینها با هم به دور خورشید در گردشند. در فواصل زمانیِ مشخصی ( هر ماه یکبار ) ماه و خورشید (نسبت به زمین ) در یک راستا قرار می­گیرند که آنرا مقارنه­ ی ماه و خورشید می­نامند. در این حالت نیمه ­ی تاریک ماه، کاملاً به سمت زمین است و هیچ نوری از آن به زمین نمی­رسد بنابراین هیچ هلالی تشکیل نمی­ شود. بنا به حدّ آندره دانژون، تا زمانی که جدائی زاویه ­ایِ ماه از خورشید به بیشتر از ۷ درجه نرسد؛ امکان رؤیتِ هلال وجود نخواهد داشت. و برای فاصله گرفتن حداقل ۷ درجه ­ایِ ماه از خورشید ( از دید ناظر زمینی ) حداقل ۱۶ ساعت زمان لازم است. (۳۶- ۱۶ ساعت ) بنابراین از لحظه ­ی مقارنه تا لحظه­ ی امکان رؤیت هلال، حدود یک شبانه روز فاصله است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *