بر اساس پارامترهای موجود در جدول فوق و همچنین نظر به آنچه معیارهای مختلف بر آن صحّه دارند ، رویت این هلال در سراسر کشور تنها با ابزار رصدی امکان پذیر می باشد .
با توجه به پراکندگی رصدگاهها در کشور عزیزمان و با بررسی مشخصه های ماه در نقاط مختلف می توان گفت که هر چه به سمت منتهی الیه جنوب شرقی کشور پیش رویم ، رصد این هلال آسانتر و با استفاده از ابزار ساده تر امکان پذیر خواهد بود . به طوریکه در جنوب شرقی کشور ، دوربین های دوچشمی کوچک و معمولی ، به راحتی هلال را در معرض دیدگان رصدگر قرار خواهد داد . و بالعکس . هز چه به سمت مناطق غربی و شمال غربی پیش رویم استفاده از ابزارهای قوی تر توصیه می گردد .
برای آن دسته از دوستانی که رصد این هلال برایشان مهم بوده و می خواهند نتیجه خوب و قابل قبولی بدست آورند ، پیشنهادی را عرض میکنم و آن اینکه نکته ی کلیدی در موفقیت این رصد را می توانند در دست سیاره ی “عطارد” پیدا کرد ، حال ، در ابتدا باید دانست که سیاره ی عطارد در کجای آسمان قرار دارد ، نقشه ی زیر شما را در این مورد کمک خواهد کرد .این روزها ، شاه بیت آسمان صبحگاهی ، یعنی سیاره ی ناهید و به دنبال آن سیاره ی مشتری و مریخ ، شاخص های مناسبی برای پیدا کردن سیاره ی عطارد با قدر ۰٫۱۳ خواهند بود ، بعد از پیدا کردن سیاره ی تیر یا عطارد ، کافی است در زمان طلوع ماه ، سیاره عطارد را در میدان دید دوربین خود قرار دهید و باصطلاح سر دوربین را مستقیماً به سمت افق بیاورید ، ماه در سمت چپ میدان دید شما قرار خواهد داشت(در زمان یاد شده ، اختلاف سمت بین ماه و سیاره ی عطارد (برای مرکز کشور)حدود منفی ۱ درجه می باشد) ، با کمی دقت و جستجو ، آن را خواهید یافت .